Treballa amb nosaltres: volem els/les millors!

La qualitat dels serveis que donem depenen totalment de la nostra gent. Són serveis complexos en els que cal disposar de maquinària, tecnologia i una organització de màxim nivell, però res d'això no funciona sense persones que, com tu, volen fer les coses ben fetes. A continuació veuràs que puntualment busquem gent per a llocs de feina concrets (SELECCIONS EN CURS), però també tenim oberta una borsa d'ofertes per a cobrir llocs de feina més genèrics (BORSA DE RESERVA)

SELECCIONS EN CURS

Actualment estem buscant els següents perfils:
 
Enviar curriculum

Procés de selecció 2022 per formar part de la borsa de treball de peó de recollida de residus o de neteja viària

ACTUALITZACIÓ 14/06/2022
Es publica la llista definitiva de candidats admesos a la borsa de treball 2022.

PERÍODE D'INCRIPCIÓ FINALITZAT:
Del 11 de maig fins el 25 de maig 2022 queda obert el procés de selecció de la borsa de treball per a personal destinat a cobrir necessitats concretes de substitucions i/o vacants sobrevingudes, de caràcter temporal, com a operaris en la categoria de peó de recollida o peó de neteja viària. La convocatòria s'ha publicat al Butlletí oficial de la Província de Barcelona del 10 de maig. Només es consideraran les candidatures que entrin fins 25 de maig. Al document "Bases reguladores de contractació" adjunt trobareu els requisits i procés de puntuació. Podeu consultar el butlletí al següent link: anunci BOPB

BORSA DE RESERVA

Aquests són llocs de treball pels que podem tenir necessitat en qualsevol moment. Si vols, fes una sol·licitut, la valorarem i la tindrem en compte en el moment que ens falti gent:
 
Sol·licitar

Conductor

Deixeu el vostre currículum per substitucions de conductor de camió de recollida:

És imprescindible disposar de carnet C.
Es valorarà carnet E.
Disponibilitat horària de dilluns a dissabte.
Capacitat de treball en equip.
www.rro.cat