El municipi de Torelló es troba dins la Plana de Vic i té una superfície de 13 Km². La vila es comunica per carreteres locals amb Sant Vicenç i Sant Pere de Torelló, Manlleu i amb la carretera C-17.
Torelló és l’únic municipi de la comarca que compta amb el sistema de recollida easy. Aquest sistema representa una millora estètica i funcional als sistemes tradicionals. Els contenidors easy són molt segurs i accessibles per l’usuari i aporten millores tècniques a l’hora de fer-ne el buidatge. El buidatge es realitza amb camions especialment dissenyats per aquest sistema.
SERVEIS QUE PRESTEM:
  • Orgànica
  • Multiproducte
  • Vidre
  • Rebuig
  • Voluminosos
  • Deixalleria
RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS

CALENDARI

Recollim els voluminosos al portal de casa teva cada dos divendres.

CONDICIONS

Què cal fer? Truqueu al telèfon gratuït 900 10 29 89  fins a 24 hores abans de la recollida i prendrem nota del que voleu llençar i de l’adreça de casa vostra. Només heu de deixar el que voleu tirar davant la porta de casa vostra, el dia abans al vespre o al mateix dia abans de les 6h del matí, i passarem a recollir-ho.

DEIXALLERIA
En general, a la deixalleria hi portarem residus perillosos per a les persones i el medi ambient, roba, químics, petits aparells electrònics, olis usats, pneumàtics, piles i bateries, joguines, etc. que poden ser reciclats o recuperats.

HORARI

Horari: Dimarts, dimecres i dijous, de 9 h del matí a les 13 h del migdia i de dos quarts de 4 a les 7 de la tarda. Divendres, de dos quarts de 4 a les 7 de la tarda. Dissabte, de 9 h del matí a les 13 h del migdia.
Fora d’aquest horari no està permès deixar materials a l’entrada de la deixalleria.

UBICACIÓ

Deixalleria de Torelló
Polígon industrial Mas Les Vinyes, s/n.
08570 – Torelló
Telèfon: 900 102 989