El municipi de Sant Quirze de Besora té una superfície de 8 Km² i s’estén a banda i banda del riu Ter, que l’articula de nord a sud. És la capital de la zona del Bisaura i està ben connectat gràcies al pas de la carretera C-17 i la línia de tren. A més a més dels serveis prestats per RRO, el municipi té servei de recollida de voluminosos (cada 3r divendres de mes, prèvia trucada al 93 886 43 00) i de deixalleria mòbil (cada primer divendres de mes al pavelló municipal) i dues minideixalleries a la plaça Bisaura i a la Font Fresca (hi podeu portar bombetes de baix consum, cartutxos de tinta, piles, Cd’s i DVD i petits aparells elèctrics i electrònics). Tots els ciutadans de Sant Quirze, poden fer ús gratuïtament de la deixalleria de la Vall del Ges, situada a Torelló.
SERVEIS QUE PRESTEM:
  • Orgànica
  • Multiproducte
  • Vidre
  • Rebuig
  • Deixalleria (Torelló)
DEIXALLERIA
En general, a la deixalleria hi portarem residus perillosos per a les persones i el medi ambient, roba, químics, petits aparells electrònics, olis usats, pneumàtics, piles i bateries, joguines, etc. que poden ser reciclats o recuperats.

HORARI

Horari:  de dimecres a dissabte de 9 h del matí a les 13 h del migdia i de 4 a les 7:30 de la tarda. Dilluns i dimarts tancat. Diumenges i festius tancat.
Fora d’aquest horari no està permès deixar materials a l’entrada de la deixalleria.

UBICACIÓ

Deixalleria de la Vall del Ges
Polígon industrial Mas Les Vinyes, s/n.
08570 – Torelló
Telèfon: 900 102 989