#HeroisInvisibles
No ens veus, però hi som

La nostra feina és fer que la gestió de residus funcioni d’una manera tan automàtica que pràcticament la ciutadania no la noti. Per això, anomenem el nostre equip, els nostres #HeroisInvisibles.

El nostre equip està format per més de 90 professionals entre conductors, peons, tècnics, encarregats, mecànics, informadors, caps de servei i professionals administratius i de gestió.

Totes i tots compartim el mateix objectiu: ser al costat de la ciutadania tant per facilitar-los la gestió dels residus, com per ajudar-los des de la divulgació a contribuir a fer una gestió cada vegada més sostenible des de casa.

Les persones són el pilar de RRO i, per això, refermem el seu compromís i motivació des de la formació i la millora contínua.

Vetllem per la seva seguretat amb tota mena de mesures de protecció individuals (EPIS) i estem adherits al programa Zero Accidents a la feina, amb l’objectiu d’aconseguir que els accidents laborals a RRO no existeixin.

Hores de formació

Durant l’any 2018, les persones que treballen a RRO han participat en 16 cursos de formació, amb un total acumulat de 749 hores dedicades a la formació.

#heroisinvisibles

Veure més vídeos