Inscripció a la oferta de treball:

Procés de selecció per borsa de treball de peó per substitucions


ACUALITZACIÓ 18/06/2020: es publica la llista definitiva de candidats admesos a la borsa de treball. Premeu "ENVIAR CURRICULUM" per accedir al document LLISTA DEFINITIVA D'ADMESOS.

ACTUALITZACIÓ 16/06/2020: s'han realitzat totes les entrevistes, en breu podreu consultar el llistat de candidats que formaran part de la borsa de treball.

Actualització: el dia 9/06/2020 s'inicia el procés selectiu, citant als possibles candidats per una entrevista. Així, mateix ha quedat constituit el tribunal qualificador, format per 3 tècnics de l'empresa, o 2 en cas de no poder-hi ser els 3.

TANCAT EL PERÍODE DE RECEPCIÓ DE CURRICULUMS. Premeu "ENVIAR CURRICULUM" per accedir a la LLISTA DE CANDIDATS ADMESOS.

Del 21 de maig fins el 4 de juny queda obert el procés de selecció de la borsa de treball per a personal destinat a cobrir necessitats concretes de substitucions i/o vacants sobrevingudes, de caràcter temporal, com a operaris en la categoria de peó de recollida o peó de neteja viària. La convocatòria queda oberta un dia després de la serva publicació al Butlletí oficial de la Província de Barcelona del 20 de maig . Només es consideraran les candidatures que entrin en el període establert. Al document "Bases reguladores de contractació" adjunt trobareu els requisits i procés de puntuació. Podeu consultar el butlletí al següent link: BOPB
  1. (obligatòri)
  2. (obligatòri)
  3. (obligatòri)
 

cforms contact form by delicious:days