Treballa amb nosaltres: volem els/les millors!

La qualitat dels serveis que donem depenen totalment de la nostra gent. Són serveis complexos en els que cal disposar de maquinària, tecnologia i una organització de màxim nivell, però res d'això no funciona sense persones que, com tu, volen fer les coses ben fetes. A continuació veuràs que puntualment busquem gent per a llocs de feina concrets (SELECCIONS EN CURS), però també tenim oberta una borsa d'ofertes per a cobrir llocs de feina més genèrics (BORSA DE RESERVA)

SELECCIONS EN CURS

Actualment estem buscant els següents perfils:
 
Enviar curriculum

Procés de selecció 2021 per formar part de la borsa de treball de peó de recollida de residus o de neteja viària

ACTUALITZACIÓ 21/06/2021: es publica la llista definitiva de candidats admesos a la borsa de treball. Premeu "ENVIAR CURRICULUM" per accedir al document LLISTA DEFINITIVA D'ADMESOS.

ACTUALITZACIÓ 14/06/2021: s'han realitzat totes les entrevistes, en breu podreu consultar el llistat de candidats que formaran part de la borsa de treball.

PERÍODE D'ENVIAMENT DE CURRICULUMS TANCAT. NO S'ADMETEN MÉS SOL·LICITUDS.

Del 20 de maig fins el 3 de juny queda obert el procés de selecció de la borsa de treball per a personal destinat a cobrir necessitats concretes de substitucions i/o vacants sobrevingudes, de caràcter temporal, com a operaris en la categoria de peó de recollida o peó de neteja viària. La convocatòria queda oberta un dia després de la serva publicació al Butlletí oficial de la Província de Barcelona del 19 de maig. Només es consideraran les candidatures que entrin fins 3 de juny. Al document "Bases reguladores de contractació" adjunt trobareu els requisits i procés de puntuació. Podeu consultar el butlletí al següent link: anunci BOPB

BORSA DE RESERVA

En aquests moments no tenim cap oferta de feina oberta en aquesta secció