El municipi de Sant Vicenç de Torelló està situat al nord de la vall del Ges i té una extensió de 7 Km². A més del nucli poblacional principal, el terme comprèn les colònies de Borgonyà, a tocar de la carretera C-17, i Vila-seca, propera al nucli de Torelló, així com diverses masies disseminades. Està connectat a través d’una carretera local que travessa el poble i uneix Torelló i Sant Pere de Torelló.  Als nuclis de Sant Vicenç i Vila-seca es fa una recollida porta a porta, però a Borgonyà el sistema de recollida és mitjançant contenidors. A més a més dels serveis prestats per RRO, el municipi té servei de deixalleria mòbil (2n divendres a Sant Vicenç i 4t divendres a Borgonyà) i recollida domiciliària de voluminosos (4t dijous de mes, prèvia trucada a l’Ajuntament). Els ciutadans també poden utilitzar gratuïtament la deixalleria de la Vall del Ges, situada a Torelló.
SERVEIS QUE PRESTEM:

  • Orgànica
  • Multiproducte
  • Vidre
  • Rebuig
  • Deixalleria (Torelló)
RECOLLIDA PORTA A PORTA
S’ha de treure la bossa o el cubell de les 22 a les 00h hores, seguint els següent calendari setmanal:.


*RECOLLIA DE REBUIG 2018: 10 i 24 de gener; 7 i 21 de febrer; 7 i 21 de març;4 i 18 d’abril;  2, 16 i 30 de maig; 13 i 27 de juny; 11 i 25 de juliol; 8 i 22 d’agost; 5 i 19 de setembre;  3,  17 i 31 d’octubre; 14 i 28 de novembre; 12 i 26 de desembre

RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS

CALENDARI

Un servei municipal fa la recollida de voluminosos a domicili un cop al mes (4t dijous)

CONDICIONS

Què cal fer? No abandoneu residus voluminosos al carrer, truqueu al vostre Ajuntament (93 859 00 03) i us informaran del procediment correcte.

DEIXALLERIA
En general, a la deixalleria hi portarem residus perillosos per a les persones i el medi ambient, roba, químics, petits aparells electrònics, olis usats, pneumàtics, piles i bateries, joguines, etc. que poden ser reciclats o recuperats.

HORARI

Horari: Dimarts, dimecres i dijous, de 9 h del matí a les 13 h del migdia i de dos quarts de 4 a les 7 de la tarda. Divendres, de dos quarts de 4 a les 7 de la tarda. Dissabte, de 9 h del matí a les 13 h del migdia.
Fora d’aquest horari no està permès deixar materials a l’entrada de la deixalleria.

UBICACIÓ

Deixalleria de la Vall del Ges
Polígon industrial Mas Les Vinyes, s/n.
08570 – Torelló
Telèfon: 900 102 989

(recollida de residus)

900 102 989

TELÈFON D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ

Consultes, propostes, comentaris, queixes… esperem la teva trucada!

ACCÉS RESTRINGIT A LA NOSTRA ÀREA DE GESTIÓ PER A CLIENTS,
NOMÉS USUARIS REGISTRATS

Accés a la intranet