El municipi de Sant Quirze de Besora té una superfície de 8 Km² i s’estén a banda i banda del riu Ter, que l’articula de nord a sud. És la capital de la zona del Bisaura i està ben connectat gràcies al pas de la carretera C-17 i la línia de tren. A més a més dels serveis prestats per RRO, el municipi té servei de recollida de voluminosos (cada 3r divendres de mes, prèvia trucada al 93 886 43 00) i de deixalleria mòbil  (cada primer divendres de mes). Tots els ciutadans de Sant Quirze, poden fer ús gratuïtament de la deixalleria de la Vall del Ges, situada a Torelló.


SERVEIS QUE PRESTEM:

  • Orgànica
  • Multiproducte
  • Vidre
  • Rebuig
  • Deixalleria (Torelló)
DEIXALLERIA
En general, a la deixalleria hi portarem residus perillosos per a les persones i el medi ambient, roba, químics, petits aparells electrònics, olis usats, pneumàtics, piles i bateries, joguines, etc. que poden ser reciclats o recuperats.

HORARI

Horari: Dimarts, dimecres i dijous, de 9 h del matí a les 13 h del migdia i de dos quarts de 4 a les 7 de la tarda. Divendres, de dos quarts de 4 a les 7 de la tarda. Dissabte, de 9 h del matí a les 13 h del migdia.
Fora d’aquest horari no està permès deixar materials a l’entrada de la deixalleria.

UBICACIÓ

Deixalleria de la Vall del Ges
Polígon industrial Mas Les Vinyes, s/n.
08570 – Torelló
Telèfon: 900 102 989

(recollida de residus)

900 102 989

TELÈFON D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ

Consultes, propostes, comentaris, queixes… esperem la teva trucada!

ACCÉS RESTRINGIT A LA NOSTRA ÀREA DE GESTIÓ PER A CLIENTS,
NOMÉS USUARIS REGISTRATS

Accés a la intranet