El municipi de Sant Julià de Vilatorta ocupa una superfície de 16 Km² i comprèn dos nuclis ben diferenciats: Sant Julià, el més poblat, i Vilalleons. El municipi està ben connectat gràcies a l’eix transversal i està constituït en bona part per torres i xalets amb jardins. Vilalleons compta amb un centenar i escaig d’habitants. A més a més dels serveis detallats que presta RRO, el municipi compta amb recollida de gespa porta a porta. A nivell del servei de recollides a Sant Julià hi ha un casc antic amb carrers estrets, la qual cosa comporta l’ús de vehicles més petits i amb una gran maniobrabilitat que permeten fer la recollida amb normalitat.

SERVEIS QUE PRESTEM:

  • Orgànica
  • Multiproducte
  • Vidre
  • Rebuig
  • Voluminosos
  • Deixalleria mòbil
RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS

CALENDARI

Recollida mensual: cada 3r dimarts de mes

CONDICIONS

Què cal fer? Truqueu al  al vostre Ajuntament (93 812 21 79) fins a 24 hores abans de la recollida i prendrem nota del que voleu llençar i de l’adreça de casa vostra.
Només heu de deixar el que voleu tirar davant la porta de casa vostra i passarem a recollir-ho. Entre recollides, si teniu un objecte voluminós, es pot demanar a l’Ajuntament per deixar-lo en un espai habilitat per aquesta funció.

DEIXALLERIA MÒBIL
En general, a la deixalleria hi portarem residus perillosos per a les persones i el medi ambient, roba, químics, petits aparells electrònics, olis usats, pneumàtics, piles i bateries, joguines, etc. que poden ser reciclats o recuperats.

Què puc portar a la deixalleria mòbil

CALENDARI i HORARI

La deixalleria mòbil s’instal·la a Sant Julià de Vilatorta el 2n divendres de mes, al c/Compositor Ramon Victori. Horari: de 10 a 14h i de 16 a 19h.

UBICACIÓ

c/ Compositor Ramon Victori

(recollida de residus)

900 102 989

TELÈFON D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ

Consultes, propostes, comentaris, queixes… esperem la teva trucada!

ACCÉS RESTRINGIT A LA NOSTRA ÀREA DE GESTIÓ PER A CLIENTS,
NOMÉS USUARIS REGISTRATS

Accés a la intranet