Treballa amb nosaltres: volem els/les millors!

La qualitat dels serveis que donem depenen totalment de la nostra gent. Són serveis complexos en els que cal disposar de maquinària, tecnologia i una organització de màxim nivell, però res d'això no funciona sense persones que, com tu, volen fer les coses ben fetes. A continuació veuràs que puntualment busquem gent per a llocs de feina concrets (SELECCIONS EN CURS), però també tenim oberta una borsa d'ofertes per a cobrir llocs de feina més genèrics (BORSA DE RESERVA)

SELECCIONS EN CURS

En aquests moments no tenim cap oferta de feina oberta en aquesta secció
 
 

BORSA DE RESERVA

Aquests són llocs de treball pels que podem tenir necessitat en qualsevol moment. Si vols, fes una sol·licitut, la valorarem i la tindrem en compte en el moment que ens falti gent:
 
Sol·licitar

Peó

Deixeu el vostre currículum per posicions de reserva i substitucions de peó de recollida de residus. Es valorarà: Disponibilitat horària de dilluns a dissabte. Capacitat de treball en equip. Adaptació a realitzar tasques molt variades.
Sol·licitar

Conductor

Deixeu el vostre currículum per posicions de reserva i substitucions de conductor de camió de recollida: És imprescindible disposar de carnet C. Es valorarà carnet E. Disponibilitat horària de dilluns a dissabte. Capacitat de treball en equip.